top of page

Ontmossen van daken

Mosmobiel - Ontmossen dak

Door het tijdig ontmossen van uw dak, verlengt u de levensduur van uw dak en schenkt u uw woning een mooie uitstraling.

 

Mos verwijderen van uw dak en uw dak groenvrij maken lijkt zeer eenvoudig maar vaak is dit niet het geval. Veel ontmossingsfirma's gebruiken voor het ontmossen van uw dak chemische en/of bijtende producten die schadelijk zijn voor uzelf en uw omgeving.

 

Mosmobiel gebruikt enkel producten die de fauna en flora niet schaden. Hiernaast gebruiken wij bij Mosmobiel nooit een hogedrukreiniger bij het reinigen van uw dak.

Wij vernevelen ons anti-mos product op uw dak als de weersomstandigheden gunstig zijn. Dit anti-mos product zal alle mossen en andere atmosferische vervuiling aanvallen waardoor deze kapot gaan. Eens de mossen kapot zijn zullen deze zich loshechten en zal uw dak nadien door de regen worden schoongespoeld.

Onze slagzin luidt "voorkomen is beter dan genezen". Behandel tijdig uw woning met onze ontmosser en voorkom latere verassingen.

Gebruik nooit hogedruk op uw dak

Uw dak reinigen met een hogedrukreiniger verhoogt ernstig risico op schade. In de eerste plaats wordt er vaak bij een reiniging met hogedruk een onmiddelijk resultaat verwacht. Hierdoor zullen mossen (voornamelijk korstmossen) die zich moeilijk gewonnen geven, aanleiding geven tot een verhoging van de hogedruk waarbij uw dakbedekking kapot kan worden gespoten. Na het afspuiten met hogedrukreiniger is de kans op vaak onzichtbare schade enorm hoog. De dakbedekking wordt poreus en de beschermlaag wordt hierdoor vaak van het dak gespoten. Dit kan leiden tot kleurverlies waardoor uw dakbedekking een slordige look geeft aan uw woning maar ook tot ernstige structurele problemen aan uw dak met lekken bij vorst, regen en koude als gevolg.

Bij mosmobiel vermijden we de hogedrukreiniger en brengen wij enkel het anti-mos product aan waardoor de kans op risico's en schade volledig in de kiem worden gesmoord.

Mosmobiel ontmosser

  • Jaarlijks onderhoud
  • Zadeldak tot 6 meter gevelbreedte
    • 250 EUR​
bottom of page